Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk

Welkom bij Vanesch Verf
Vanesch Verf is toonaangevend in Nederland als totaalleverancier van autolakken en industriële lakken. We leveren uitsluitend topmerken: Cromax, Standox, De Beer, BICCS, Sestriere en Perfect Line; ons huismerk.

Als partner bieden we u optimale service, voor een maximaal rendement.
Ons doel is een waardevolle en betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers. Door onder meer trainingen, technische ondersteuning en advies inzake magazijnmanagement. We investeren continu in optimalisering van onze service. We maken gebruik van een uniek en slim bestelsysteem. Ook bieden we een volledig ingerichte demowagen aan.

Voor ieder lak-vraagstuk zoeken we een passende oplossing, waarbij we altijd de allerhoogste kwaliteitsnormen hanteren zodat u het beste resultaat en een maximaal rendement kunt behalen.

Nieuws en acties
Veel voordeel met deze kortingsacties van Mirka
Tot en met 30 september kunt u nog diverse producten van Mirka voordelig aankopen met kortingen tot wel 50%!  Lees verder > >
Colad 2+1 actie: dispenser en navulling
Koop nu de krachtige handreiniger voor het snel verwijderen van dagelijkse vervuiling met 20% korting! Lees verder > >
Inruilactie RUPES Skorpio E!
Ruil uw oude schuurmachine nu voordeling in en koop na inruil een Skorpio E voor slechts €399 euro! Lees verder > >
Eerste opleiding van de Vanesch Academy is met succes afgerond!
De afgelopen vier maanden hebben 9 carrossiers de 'Lokale Marketing' opleiding van de Vanesch Academy met succes afgerond. Tijdens deze opleiding werden recente marketinginzichten met kennis van de carrosseriemarkt in België gecombineerd. Lees snel verder! Lees verder > >