Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Bericht

Nieuw Five Star logo en uitingen / 14 januari 2014

Five Star, het internationale netwerk van autoschadeherstelbedrijven van het lakmerk Cromax®, voorheen bekend als DuPont Refinish, pakt uit met een vernieuwd logo en uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de partenrs van het Five Star Netwerk nog beter zichtbaar worden in de markt.

Kim Clarke, Cromax® brandmanager EMEA, over de aanpak: “Five Star partners zijn gericht op het leveren van een uitzonderlijke service. Ieder bedrijf beschikt over een goed opgeleid team, met daarnaast de beste laktechnologie van het merk Cromax®. Op die manier kunnen ze personen- en bedrijfswagens snel en kwalitatief herstellen. De introductie van het merk Cromax® was de perfecte aanleiding om ook de uitstraling van Five Star op te waarderen en beter te laten aansluiten bij haar goede reputatie. Voor ons was het belangrijk dat die uitstraling onderscheidend en opvallend bleef.”

Het nieuwe Five Star logo komt krachtiger over, en dankzij het gemoderniseerde prismaeffect blijft het onmiddellijk herkenbaar als het bekende en gewaardeerde netwerk. “We hebben de ‘’look and feel’’ gewijzigd met als resultaat dat we de focus puur op Five Star leggen. Deze duidelijke aanpak vertegenwoordigt de hoge kwaliteit waar Five Star voor staat”, verduidelijkt Kim Clarke.

Het Five Star ondersteuningsprogramma bestaat uit een aantal modules die alle strategische activiteiten van het autoschadebedrijf omvatten. De partners kunnen de modules kiezen die hen het beste passen. Om een consistente uitstraling te behouden, zijn ook de logo’s van de marketingprogramma's aangepast. De logo’s van Lifetime Warranty, Eco Pro en Fast Repair hebben nieuwe, meer gestroomlijnde pictogrammen gekregen die perfect aansluiten bij het Five Star logo en bij het merk Cromax® in het algemeen.

"De nieuwe huisstijl die we voor de Five Star partners ontwikkeld hebben, brengt alle elementen samen. Het biedt de bedrijven een duidelijke en opvallende visuele herkenning. Het ontwerp is bovendien gemakkelijk inzetbaar zodat ze er hun eigen naam
en logo aan kunnen toevoegen, of de Five Star elementen kunnen toevoegen aan hun eigen huisstijl", aldus nog Kim Clarke.

Het materiaal is binnenkort beschikbaar.

Hieronder ziet u de vernieuwde logo's:Bron: Cromax®.

Overzicht