Logo Vanesch Verf
contact  login    
schaduwbalk
home - Nieuws - Vacatures

 

Dynamisch administratief medewerker
Parttime - 20 uur (m/v)

Functieomschrijving

In deze functie ondersteun je de directiesecretaresse op diverse vlakken. Naast organisatorische taken worden ook administratieve werkzaamheden verricht. Een greep uit het takenpakket: organiseren van demo’s en trainingen, planning van technische medewerkers, voorbereiden van vergaderingen, ondersteuning van personele aangelegenheden en het verzorgen en bewaken van bruikleenovereenkomsten en andere contracten.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, servicegerichte en gemotiveerde collega die hard en nauwkeurig kan werken. Je vindt het een uitdaging om samen met de andere directiesecretaresse het kloppend hart van de organisatie te zijn. Je dient een vaste baan te ambiëren en bent daarnaast zelfstandig, stressbestendig en accuraat. Je hebt gedegen kennis van het Office pakket en goede communicatieve vaardigheden. Tot slot ben je woonachtig in (de omgeving van) Tilburg.

Wat bieden we?
Bij gebleken enthousiasme en geschiktheid bieden wij een afwisselende functie, marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Dan verzoeken we je vriendelijk om je sollicitatiebrief en je CV met pasfoto naar Claire Smits te sturen via 
csmits@vaneschverfgroep.com Reageren op deze vacature kan t/m zaterdag 30 juni 2018.

 

 

Marketing- & communicatiemedewerker
Fulltime - 40 uur (m/v)

Functieomschrijving
In deze functie ga je je actief bezig houden met de vormgeving van alle uitingen binnen de Vanesch Verf Groep. Daarnaast dien je samen met het marketingteam zorg te dragen voor alle marketingtaken, interne en externe communicatie. Een kleine greep uit de taken: huisstijl bewaking, het bedenken van (online) content en het opzetten van diverse visuele uitingen zoals acties, etiketten en presentaties.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, creatieve en gemotiveerde collega. Je moet nauwkeurig, zelfstandig en in teamverband kunnen werken. Je bent communicatief sterk in woord en geschrift. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Uitgebreide kennis van & affiniteit met Adobe Creative Cloud programma’s is een vereiste. Ervaring met DTP-werkzaamheden is een pré. Tot slot ben je woonachtig in (de omgeving van) Tilburg.

Wat bieden we?
Bij gebleken enthousiasme en geschiktheid bieden wij een afwisselende functie, marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature, stuur dan je sollicitatiebrief, CV met pasfoto én (een greep uit) je portfolio naar Claire Smits via 
csmits@vaneschverfgroep.com Reageren op deze vacature kan t/m zaterdag 30 juni 2018.


 

Kleurmaker
Fulltime - 40 uur (m/v)

Functieomschrijving
Samen met jouw collega’s zorg je voor het mengen van professionele auto- en industrielakken. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré. Je volgt intern een on-the-job opleidingstraject waarbij je je het vak van kleurmaker eigen kunt maken.


Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde en leergierige collega. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het geen probleem om hard en nauwkeurig te werken. Je kunt goed samenwerken in een klein team. Het is belangrijk dat je klantgericht werkt en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Wat bieden we?
Een interessante fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief samen met jouw CV inclusief pasfoto naar Claire Smits via 
csmits@vaneschverfgroep.com. Reageren op deze vacature kan t/m 30 juni.

 

 

 Medewerker Verkoop Binnendienst
Fulltime - 40 uur (m/v)

Functieomschrijving
Als servicegerichte medewerker verkoop binnendienst zorg je voor het correct te woord staan van de klant en het opnemen en invoeren van de bestellingen. Je werkzaamheden bestaan uit het adviseren van klanten over de producten, leveringen, reparaties, etc. Tevens voorzie je de buitendienst van gewenste informatie, maak je offertes en beheer je diverse overige zaken.

Wie zoeken we?
Voor deze functie zoeken wij een ambitieuze, enthousiaste en servicegerichte collega die in de omgeving van Tilburg woont. Je beschikt over goede communicatieve en commerciële vaardigheden. Je moet accuraat, zelfstandig en stressbestendig kunnen werken. Je hebt een uitstekende kennis van het Office pakket.

Wat bieden we?
Bij gebleken enthousiasme en geschiktheid bieden wij een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief samen met jouw CV inclusief pasfoto op naar O. Maas via 
omaas@vaneschverfgroep.com


 

Chauffeur / Magazijnmedewerker
Fulltime - 40 uur (m/v)

Functieomschrijving
In deze functie heb je korte schakels met de binnendienst en andere collega’s. 
Het is een leuke, afwisselende baan als chauffeur waarbij je bestellingen bij de klant bezorgd. Daarnaast word je ook als magazijnmedewerker ingezet om de bestellingen klaar te maken.

Wie zoeken we?
- Een enthousiaste en gemotiveerde collega die in de omgeving van Tilburg woont;
- Je hebt een flexibele en collegiale instelling;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.
- Enkele jaren ervaring als chauffeur / magazijnmedewerker is een pré;

Wat bieden we?
Een interessante fulltime baan in een collegiaal en enthousiast team, evenals uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature? Stuur dan een sollicitatiebrief samen met jouw CV inclusief pasfoto naar C. Smits via 
csmits@vaneschverfgroep.com